Buiten trouwen op een landgoed in Vught


Buiten trouwen op een prachtig landgoed was de grootste wens van deze heren. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind deze dag. Eric & Jefferey vierden hun dag bij Landgoed huize Bergen in Vught. Als hun Weddingplanner en stylist bedacht ik een stoere bruiloft styling. Die dag goten we in het thema, ‘een touch of purple’, dat tot in het kleinste detail werd doorgevoerd. Deze mannen lieten hun meest dierbare vrienden en familie de ceremonie op bijzondere wijze invullen door persoonlijke speeches. Dit zorgde uiteraard voor veel mooie emotionele momenten. De dag werd in het koetshuis afgesloten met een spetterend feest tot in de late uurtjes. ( sept. 2015 )

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet