Trouwlocatie Tilburg

Op zoek naar een te gekke trouwlocatie in Tilburg? Denk eens aan een Weddingplanner die jullie trouwdag van A tot Z tot in de puntjes regelt!

In het vinden van de perfecte trouwlocatie gaat veel tijd zitten. Wat is de beste locatie die de juiste mogelijkheden biedt voor jullie trouwdag? Waar vinden jullie de ideale locatie voor de huwelijksvoltrekking? Weddingplanner Wit & Weddings is voor jullie de oplossing. Zij kent de leukste trouwlocaties in Tilburg en omgeving die bij jullie wensen en budget passen. Daarnaast kan Wit & Weddings als Weddingplanner overal de beste prijs bedingen. Ook buiten Tilburg kent zij de beste leveranciers en locaties door heel Nederland.

Na een duidelijk beeld te hebben gekregen van jullie wensen, neemt de Weddingplanner jullie mee naar de mooiste plekjes en gaafste locaties voor jullie ceremonie, receptie of feest. Niets is onmogelijk… think out of the box! Een Weddingplanner zorgt ervoor dat jullie de juiste keuzes maken en dat op jullie trouwdag niets aan het toeval wordt overgelaten. Wit & Weddings staat altijd voor haar bruidsparen klaar. Dit geldt zowel voor de voorbereidingen als op jullie trouwdag. Niets is teveel en het is pas goed, als het echt goed is.

Zijn jullie net zo gedreven en perfectionistisch als Wit & Weddings? Bel: 06-337 986 45 of neem een kijkje op de website en vul het contactformulier in. Wit & Weddings komt graag met jullie kennis maken!

“Love to hear from you”

Benieuwd wat Wit & Weddings voor jullie kan betekenen? 06 337 986 45

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl