Weddingplanner Den Bosch

Op zoek naar een Weddingplanner in Den Bosch? Je hebt een van de leukste Weddingplanners uit Den Bosch en omgeving gevonden!

Niets is leuker dan googlen naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft! Echter om het ècht perfect te willen doen, schakel je een professionele weddingplanner of ceremoniemeester in voor jullie trouwdag! Wit & Weddings kent in Den Bosch de leukste leveranciers met frisse nieuwe ideeën. Geen saai huwelijk, maar eentje met top styling, gave details en de juiste touch! Trouwen kun je in principe overal, maar welke locatie bezorgd jullie kippenvel? Wat past bij jullie als bruidspaar? Past die locatie bij jullie budget? Wit & Weddings bewandeld deze weg samen met jullie en neemt de zorgen van jullie over. Dit alles met als eindresultaat, een geweldige dag voor jullie en jullie gasten, waar verwachtingen worden overtroffen. En het belangrijkste… onbezorgd genieten op jullie mooiste dag!

Leuk een keertje kennis te maken met Wit & Weddings ?

Bel: 06-337 986 45 of neem een kijkje op de website en vul het contactformulier in. Wit & Weddings komt graag naar jullie toe voor een vrijblijvend gesprek!

“Love to hear from you”
Benieuwd wat Wit & Weddings voor jullie kan betekenen? 06 337 986 45

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl