Weddingplanner Eindhoven

Trouwen in Eindhoven of de omgeving van Eindhoven?

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Maak gelijk de beste keuze en schakel Wit & Weddings in als jullie Weddingplanner! Zij zit boordevol kennis en ervaring in de trouwbranche en kan zorgen voor die fantastische trouwdag, die jullie voor ogen hebben. Als Weddingplanner in Eindhoven, regelt Wit & Weddings jullie trouwdag van A tot Z. Zij maakt voor jullie een selectie van leveranciers die voldoen aan jullie wensen. Doordat Wit & Weddings haar connecties heeft in Eindhoven en ver daarbuiten regelt zij voor jullie de beste prijzen en de beste kwaliteit. Dit geldt van taart tot trouwlocatie.

Zijn jullie perfectionistisch en willen jullie ècht dat het de allermooiste dag wordt? Nieuwsgierig naar wat een van de leukste weddingplanners van Eindhoven en omgeving voor jullie kan doen?

Laat jullie verrassen door Kim de Wit, Weddingplanner en Ceremoniemeester van Wit & Weddings: Bel: 06-337 986 45 of neem een kijkje op de website en vul het contactformulier in.

“Love to hear from you”
Benieuwd wat Wit & Weddings voor jullie kan betekenen? 06 337 986 45

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet