Weddingplanner Udenhout

Trouwen in de omgeving van Udenhout? Op zoek naar een Weddingplanner uit Udenhout die jullie bruiloft tot in de puntjes kan regelen?

Weddingplanner en Ceremoniemeester Wit & Weddings zit gevestigd in het mooie plaatsje Udenhout, vlak naast de Loonse en Drunense duinen. Kim de Wit is de spil binnen dit bedrijf en het organiseren van de mooiste trouwdag voor haar bruidsparen is haar hoogste prioriteit. Trouwen gaat niet alleen over een mooie bruidsjurk, die gave trouwauto en dat fantastische feest. Het gaat om dat speciale gevoel dat onderhuids zit. Het belangrijkste is waarom jullie hebben besloten jullie liefde te bezegelen met een fantastische trouwdag. Exact dit gevoel moet jullie huwelijk uitademen. Met Wit & Weddings haal je een van de leukste Weddingplanners van Udenhout en omgeving in huis en de expertise die nodig is om jullie trouwdag perfect te regelen. Wit & Weddings heeft uiteraard niet alleen haar leveranciers en locaties rondom Udenhout, maar werkt door heel Nederland.

Laat jullie enthousiasmeren door de gaafste locaties, cateraars , traiteurs en fotografen die Wit & Weddings kent. Zij regelt voor jullie de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Graag de mogelijkheden bespreken in een GRATIS kennismakingsgesprek? Bel: 06-337 986 45 of neem een kijkje op de website en vul het contactformulier in.

“Love to hear from you”

Benieuwd wat Wit & Weddings voor jullie kan betekenen? 06 337 986 45

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl