Weddingplanner Udenhout

Trouwen in de omgeving van Udenhout? Op zoek naar een Weddingplanner uit Udenhout die jullie bruiloft tot in de puntjes kan regelen?

Weddingplanner en Ceremoniemeester Wit & Weddings zit gevestigd in het mooie plaatsje Udenhout, vlak naast de Loonse en Drunense duinen. Kim de Wit is de spil binnen dit bedrijf en het organiseren van de mooiste trouwdag voor haar bruidsparen is haar hoogste prioriteit. Trouwen gaat niet alleen over een mooie bruidsjurk, die gave trouwauto en dat fantastische feest. Het gaat om dat speciale gevoel dat onderhuids zit. Het belangrijkste is waarom jullie hebben besloten jullie liefde te bezegelen met een fantastische trouwdag. Exact dit gevoel moet jullie huwelijk uitademen. Met Wit & Weddings haal je een van de leukste Weddingplanners van Udenhout en omgeving in huis en de expertise die nodig is om jullie trouwdag perfect te regelen. Wit & Weddings heeft uiteraard niet alleen haar leveranciers en locaties rondom Udenhout, maar werkt door heel Nederland.

Laat jullie enthousiasmeren door de gaafste locaties, cateraars , traiteurs en fotografen die Wit & Weddings kent. Zij regelt voor jullie de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Graag de mogelijkheden bespreken in een GRATIS kennismakingsgesprek? Bel: 06-337 986 45 of neem een kijkje op de website en vul het contactformulier in.

“Love to hear from you”

Benieuwd wat Wit & Weddings voor jullie kan betekenen? 06 337 986 45

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet