Werkwijze

Jullie bruiloft is mijn visitekaartje. Het moet méér zijn dan waar jullie van dromen en de verwachtingen gaan we overtreffen!

Wit & Weddings levert alleen maatwerk. Geen bruiloft is hetzelfde, immers zijn mijn bruidsparen ook nooit hetzelfde. Ik ben nieuwsgierig naar wat jullie drijft, hoe jullie in het leven staan en wat jullie belangrijk vinden. Hierdoor hebben de bruiloften van Wit & Weddings altijd de juiste “touch”.

Het concept is simpel… Men denkt vaak: “De mensen maken het feest”. Echter heeft ervaring mij geleerd dat je verzekerd bent van deze fantastische sfeer, wanneer alle aspecten van de bruiloft kloppen. Om een relaxte trouwdag te ervaren, moet het tot in de puntjes geregeld zijn. Dan pas kunnen jullie als bruidspaar en alle gasten intens genieten. Daarnaast geeft Wit & Weddings rust en vertrouwen. Zij is een fijne schakel in het geheel, die er alles aan doet om voor jullie een fantastische dag te realiseren.

Het belangrijkste, ik zoek altijd naar een bepaalde ‘klik’. Ik sta altijd voor mijn bruidsparen klaar, ben eerlijk in mijn adviezen en niets is me te veel.

Exact dezelfde toewijding garandeer ik ook van de locaties en alle leveranciers waar Wit & Weddings mee samenwerkt.

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet