Ik ben Kim

Ik ben Kim, de drijvende kracht achter Wit & Weddings.

Met mijn opleiding als eventmanager en mijn jarenlange ervaring in de branche, durf ik te zeggen dat organiseren me in het bloed zit. Verder ben ik vooral mezelf: “What you see is what you get”. Ik hou daarom van èchte mensen.

Ik ben enthousiast, eerlijk, gepassioneerd in mijn werk en een tikkeltje te perfectionistisch. Het is pas goed, als het echt goed is.

Ik geniet van: Kleine geluksmomentjes, kusjes van onze lieve dochter, weekendjes weg met hubby, een gezellig huis, hard werken, lieve kaartjes, lachen met tranen in de ogen, voetjes van de vloer met vriendinnen, sushi, nog meer sushi, lang tafelen bij een goed gesprek, feestjes tot in de late uurtjes en tot slot… van dikke knuffels van het bruidspaar na een fantastische dag.

Mijn motto: Het leven moet je vieren!

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet