Ik ben Kim

Ik ben Kim, de drijvende kracht achter Wit + Weddings.

Met mijn opleiding als eventmanager aan Breda University en mijn jarenlange ervaring in de trouwbranche, durf ik te zeggen dat organiseren en oog voor detail me in het bloed zit. Verder ben ik vooral mezelf. Cliché maar waar: “What you see is what you get”.

Ik hou daarom van èchte mensen.

Ik ben enthousiast, eerlijk, gepassioneerd in mijn werk en een tikkeltje te perfectionistisch. Het is pas goed, als het echt goed is.

Ik geniet van: Fijne geluksmomentjes met onze twee kleine schatten, weekendjes weg met de liefste, een gezellig huis, hard werken, lieve kaartjes, lachen met tranen in de ogen, voetjes van de vloer met vriendinnen, sushi, nog meer sushi, lang tafelen bij een goed gesprek, feestjes tot in de late uurtjes en tot slot… van dikke knuffels van het bruidspaar na een fantastische dag.

Mijn motto: Het leven moet je vieren!

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Onsenoort 13
5071 KJ  Udenhout

T  06 337 986 45
M: info@witenweddings.nl