Bruiloft plannen

Druk bezig met jullie bruiloft plannen? Geen stress in de voorbereidingen en onbezorgd genieten op jullie mooiste dag?

Bij Wit & Weddings ben je aan het juiste adres als het gaat om de perfecte bruiloft planning! Wit & Weddings weet de weg naar de leukste locaties en heeft de meest originele ideeën voor jullie in petto. Jullie willen uiteraard je unieke stempel drukken op deze dag. Door meerdere contactmomenten komt de Weddingplanner van Wit & Weddings erachter wat jullie daadwerkelijk willen en zorgt dat de bruiloft exact zo wordt als vooraf bedacht. Dit laatste lukt gegarandeerd! Sterker nog, verwachtingen worden overtroffen. Hierbij is de hulp inschakelen van een professional bij de planning van jullie bruiloft wel noodzakelijk. Er zijn zoveel dingen waar je als bruidspaar zelf niet aan denkt. Daar denkt Wit & Weddings aan.

We plannen deze dag zodanig, dat er nog lang over nagepraat wordt. Het wordt een blijvende herinnering voor jullie en de gasten met gave details, top styling en de juiste touch! Iedereen wil toch na de bruiloft kunnen zeggen: “Als we het over mochten doen, zouden we het precies zo doen”… Verzeker je van dit gevoel, samen met Wit & Weddings als jullie Weddingplanner!

Benieuwd wat Wit & Weddings voor jullie in petto heeft?

Bel: 06-337 986 45 of neem een kijkje op de website! Lees de onder andere de werkwijze van Weddingplanner Kim de Wit en vul het contactformulier in. Ik komt graag een keertje vrijblijvend kennis maken met jullie!

“Love to hear from you!”
Benieuwd wat Wit & Weddings voor jullie kan betekenen? 06 337 986 45

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet