Ceremoniemeester Brabant

Met Wit & Weddings haal je de leukste professionele Ceremoniemeester van Brabant in huis!

Als jullie willen dat iemand zorgt dat jullie trouwdag ècht bijzonder wordt, ben je hier aan het juiste adres. Wit & Weddings verzorgt als Ceremoniemeester jullie trouwdag tot in de puntjes. Niets is te veel, te gek of onmogelijk.

Wanneer jullie zelf wel de tijd en expertise in huis hebben om alles van A tot Z te regelen, maar twijfelen wie jullie als Ceremoniemeester moeten vragen voor jullie trouwdag, schakel een professional in. Kim de Wit, van Wit & Weddings zorgt ervoor dat jullie bruiloft exact zo verloopt zoals jullie het graag willen. Ik geef jullie rust en vertrouwen en wanneer er onverwacht een ad-hoc oplossing nodig is op jullie mooiste dag, dan regel ik dat.

Als Ceremoniemeester ken ik de leukste locaties, cateraars, bloemisten en fotografen van Noord Brabant. Ik kan jullie handige tips geven voor styling om jullie dag net even iets extra’s te geven. Wit & Weddings is als Ceremoniemeester en Weddingplanner niet alleen actief in Noord Brabant, maar door heel Nederland. Echter… het is nergens zo gezellig als in Brabant. Waar de mensen snappen hoe je als echte Bourgondiërs een feestje viert.

JA! Wij zijn benieuwd wat Wit & Weddings als Ceremoniemeester voor onze bruiloft kan betekenen.

Bel: 06-337 986 45 of neem een kijkje op de website en vul het contactformulier in. Ik kom graag naar jullie toe om kennis te maken!

“Love to hear from you”

Benieuwd wat Wit & Weddings voor jullie kan betekenen? 06 337 986 45

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet