Weddingplanner Breda

Trouwen in de omgeving van Breda? Kies voor een van de leukste Weddingplanners uit Breda en omgeving!

Jullie zijn verloofd, hebben grootste plannen voor jullie bruiloft… maar waar moet je beginnen om het echt goed te regelen? Bij Wit & Weddings ben je aan het juiste adres! Breda en omgeving siert zich met de mooiste locaties voor jullie huwelijk. Jullie willen niet wat iedereen doet. Jullie trouwdag moet ècht iets bijzonders worden. Een dag die jullie gevoel voor elkaar tot in het kleinste detail uitademt. Wit & Weddings werkt als Weddingplanner in Breda en omgeving met de beste leveranciers, die de hoogste kwaliteit leveren. Ik regel voor jullie de beste prijzen, die binnen jullie budget passen. De Weddingplanner en Ceremoniemeester Wit & Weddings neemt je mee langs de gaafste locaties, cateraars , traiteurs en fotografen van Breda.

Laat je verrassen door te gekke ideeën, fantastische styling en vele mogelijkheden die Wit & Wedding voor jullie in petto heeft.

Bel: 06-337 986 45 of neem een kijkje op de website en vul het contactformulier in.

“Love to hear from you”

 

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet