Bruiloft organiseren

Zijn jullie straks alleen nog bezig met de bruiloft organiseren? Wordt het dan wel exact zoals jullie het willen met de juiste touch?

Jullie zijn hier aan het juiste adres! Met Wit & Weddings schakel je de beste hulp in, die jullie wegwijs kan maken in de trouwbranche en samen maken we de beste keuzes. Jullie bruiloft moet uniek zijn. Met frisse, gave ideeën, verrassingselementen en op en top styling maakt Wit & Weddings jullie trouwdag tot een sprookje.

Willen jullie graag dat er bij het organiseren van de bruiloft overal aan gedacht wordt, maar geen stress in de voorbereidingen, is een Weddingplanner voor jullie de oplossing! Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en kan tevens voor jullie de beste prijs bedingen. Een Weddingplanner kost dus geld, maar je kan op deze manier uiteraard ook geld besparen op jullie bruiloft. Perfectie is de norm… en wanneer het perfect is, dat bepalen jullie.

JA! En nu wil ik weten hoe Wit & Weddings onze mooiste dag kan verzorgen: Bel: 06-337 986 45 of neem een kijkje op de website en vul het contactformulier in. Wit & Weddings komt graag met jullie kennis maken!

Love to hear from you!“

Benieuwd wat Wit & Weddings voor jullie kan betekenen? 06 337 986 45

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl