Weddingplanner Brabant

Wit & Weddings, de leukste Weddingplanner van Noord Brabant!

Op zoek naar iemand die kan zorgen dat jullie trouwdag ècht bijzonder wordt? Je bent hier op de juiste plek! Wit & Weddings verzorgt als Weddingplanner jullie trouwdag tot in de puntjes. Niets is te veel, te gek of onmogelijk.

Kim de Wit, van Wit & Weddings neemt jullie van A tot Z mee in keuzes, leveranciers en locaties. Noord Brabant is het werkterrein van weddingplanner en ceremoniemeester Wit & Weddings. Echter organiseert zij bruiloften door heel Nederland. Brabant is niet alleen de gezelligste provincie van Nederland het heeft ook een rijk aanbod aan leuke locaties om te trouwen. Als Weddingplanner uit Brabant ken ik de beste leveranciers met gevoel voor sfeer maken, die snappen wat het bourgondische leven inhoudt. Wit & Weddings zorgt voor onbezorgd genieten, de juiste touch en een fantastische beleving voor zowel jullie, als jullie gasten. Ik geef jullie rust en vertrouwen en zorg dat je ècht waar krijgt voor je geld. Het is een relatief kleine investering waar jullie je leven lang geen spijt van krijgen.

JA! Wij willen meer weten over Wit & Weddings als Weddingplanner of Ceremoniemeester voor onze bruiloft!

Bel: 06-337 986 45 of neem een kijkje op de website en vul het contactformulier in. Weddingplanner Kim de Wit, komt graag naar jullie toe om kennis te maken!

“Love to hear from you”

Benieuwd wat Wit & Weddings voor jullie kan betekenen? 06 337 986 45

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet