Romantische bruiloft op Landgoed te Werve

Fotografie: Jasmijn Brussé Fotografie

Het huwelijk van mijn lieve, relaxte bruidspaar Aaron & Astrid vond plaats op het romantische landgoed te Werve in Rijswijk. Een echt cadeau als een bruidspaar je als Weddingplanner van begin tot eind, blind vertrouwd. Die dag werkten we samen met fijne leveranciers uit de trouwbranche die er samen met Wit & Weddings een onvergetelijke dag van hebben gemaakt voor het bruidspaar. ( juni 2016 )

Recensie bruidspaar:

Kim is echt fantastisch! Wij hebben een onvergetelijke en vooral zorgeloze dag gehad! Zo fijn om nergens over na te hoeven denken, weten dat alles geregeld is en alles op de dag zelf helemaal goed verloopt.

Wij waren beide heel relaxt op onze grote dag en hebben geen moment stress gehad. Kim neemt alles uit handen en zorgt dat alles TOP geregeld is. Ze regisseert de hele dag maar is niet continu in beeld, dus alles subtiel op de achtergrond. Daarnaast is ze een lief en enthousiast persoon en weet van aanpakken!!

Echt dubbel en dwars een aanrader voor iedereen!!

Aaron & Astrid

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet