Romantische bruiloft op Landgoed te Werve

Fotografie: Jasmijn Brussé Fotografie

Het huwelijk van mijn lieve, relaxte bruidspaar A + A vond plaats op het romantische landgoed te Werve in Rijswijk. Een echt cadeau als een bruidspaar je als Weddingplanner van begin tot eind, blind vertrouwd. Die dag werkten we samen met fijne leveranciers uit de trouwbranche die er samen met Wit + Weddings een onvergetelijke dag van hebben gemaakt voor het bruidspaar.

Recensie bruidspaar:

Kim is echt fantastisch! Wij hebben een onvergetelijke en vooral zorgeloze dag gehad! Zo fijn om nergens over na te hoeven denken, weten dat alles geregeld is en alles op de dag zelf helemaal goed verloopt.

Wij waren beide heel relaxt op onze grote dag en hebben geen moment stress gehad. Kim neemt alles uit handen en zorgt dat alles TOP geregeld is. Ze regisseert de hele dag maar is niet continu in beeld, dus alles subtiel op de achtergrond. Daarnaast is ze een lief en enthousiast persoon en weet van aanpakken!!

Echt dubbel en dwars een aanrader voor iedereen!!

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl