Trouwen met kids in de hoofdrol

Fotografie: Esther van Geenen Fotografie

Een fijne Sunday-Afternoon Wedding in het Brabantse Goirle. Sylvia + Dim trouwden met de liefste mensen om hen heen, zoals zij dat graag wilden. Ongedwongen, relaxt, een bijzondere ceremonie en een lekkere barbecue ter afsluiting. Een bruidspaar met een mooi verhaal en een dag om in het bijzonder te vieren met hun 3 kleine mannen. Zij hadden dan ook een hoofdrol op deze dag waarin het leven op en top gevierd werd.

Recensie Bruidspaar

Geweldig hoe Kim onze wensen heeft vertaald naar de bruiloft van onze dromen. Zij neemt de tijd om precies te begrijpen hoe je het wilt. Ze kan ook goed uitleggen waarom je sommige dingen echt niet moet willen. Ze is heel prettig in de omgang, is energiek, zit vol geweldige ideeën en zet zich helemaal in om dat ene doel te bereiken. Kim verzorgde ook de perfecte styling, prachtige bloemen en had alles, zelfs de kleinste details, op onze wensen afgestemd. Ze heeft ons in de voorbereiding en op de dag zelf totaal ontzorgd.

Liefs Dim en Sylvia

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl