Ongedwongen bruiloft op zondag in Brabant

Fotografie: Esther van Geenen Fotografie

Een fijne Sunday-Afternoon Wedding in het Brabantse Goirle. Dim & Sylvia trouwden met de liefste mensen om hen heen, zoals zij dat graag wilden. Ongedwongen, relaxt, een bijzondere ceremonie en een lekkere barbecue ter afsluiting. Een bruidspaar met een mooi verhaal en een dag om in het bijzonder te vieren met hun 3 kleine mannen. Zij hadden dan ook een hoofdrol op deze dag waarin het leven op en top gevierd werd. ( juni 2016 )

Recensie Bruidspaar

Geweldig hoe Kim onze wensen heeft vertaald naar de bruiloft van onze dromen. Zij neemt de tijd om precies te begrijpen hoe je het wilt. Ze kan ook goed uitleggen waarom je sommige dingen echt niet moet willen. Ze is heel prettig in de omgang, is energiek, zit vol geweldige ideeën en zet zich helemaal in om dat ene doel te bereiken. Kim verzorgde ook de perfecte styling, prachtige bloemen en had alles, zelfs de kleinste details, op onze wensen afgestemd. Ze heeft ons in de voorbereiding en op de dag zelf totaal ontzorgd.

Liefs Dim & Sylvia

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet