Stoere mannen trouwen in Vught

Buiten trouwen op een prachtig landgoed was de grootste wens van deze heren. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind deze dag. Eric + Jefferey vierden hun dag bij Landgoed huize Bergen in Vught. Als hun Weddingplanner en stylist bedacht ik een stoere bruiloft styling. Die dag goten we in het thema, ‘een touch of purple’, dat tot in het kleinste detail werd doorgevoerd. Deze mannen lieten hun meest dierbare vrienden en familie de ceremonie op bijzondere wijze invullen door persoonlijke speeches. Dit zorgde uiteraard voor veel mooie emotionele momenten. De dag werd in het koetshuis afgesloten met een spetterend feest tot in de late uurtjes.

Recensie Bruidspaar:

We hebben lang getwijfeld of wij wel een weddingplanner nodig hadden voor onze bruiloft. Vanaf het moment dat we Kim hebben ontmoet was er gelijk een klik. Haar enorme enthousiasme heeft ons doen besluiten om het te doen en tot op de dag van vandaag hebben we er geen moment spijt van gehad. Er viel een enorme “regel-last” van ons af en toch hebben we volledig onze bruiloft kunnen realiseren naar onze wensen. De onderhandelingen met locaties en leveranciers heeft Kim voor haar rekening genomen. Omdat ze ervaren is in het onderhandelen en zakelijk blijft heeft zij de beste prijs en kwaliteit voor ons kunnen regelen. Kim zit boordevol goede en nuttige ideeën waar je gewoonweg zelf niet aan denkt of aan toekomt.

Liefs, Eric + Jefferey

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl