Storm, wind, regen + een fantastische dag

Fotografie: Luther Fotografie

Het was zover… de mooiste dag van Monique + Remco was eindelijk aangebroken. Die ochtend begon de dag op een eiland dat overspoelt werd door regen en storm. Na uren ploeteren in de modder, moest er worden overgeschakeld naar plan B. Binnen no-time werd een alledaags schip omgetoverd tot een gestylde huwelijksboot.
Het was een dag van uitersten.
Veel regen, dikke tranen, een intieme ceremonie, pure liefde, gieren van het lachen en intens geluk.
Het was schakelen voor iedereen, maar bovenal voor mijn lieve, stoere bruidspaar. Het was prachtig… met een omhelzing op de steiger, die ik nooit meer vergeet. Check ook de video van deze prachtige dag!

Recensie bruidspaar:

We kwamen “Wit + Weddings ” tegen op de Love en Marriage beurs in Rotterdam. De stijl, het leuke, spontane contact, het sprak ons direct aan.. Maar we hadden ook een bijzondere hulpvraag, namelijk de styling te verzorgen op onze “geheime” locatie, op een eiland nabij Nijkerk. Kim was erg betrokken en dacht overal in mee. Samen brainstormden we veel over de styling. Zij voelde direct aan hoe wij de styling wilden hebben.

Maar helaas werd het plan volledig overspoeld door heel veel regen.. Alles moest anders en er moest geschakeld worden. Even een dikke traan, want het plan wat er lag, wat we voor ogen hadden viel letterlijk in het water. Kim heeft er een prachtige setting van weten te maken en dat alles toch op een bijzondere, en andere locatie, namelijk op het water. Zoals Mariëlle Bouw, onze trouwambtenaar, het noemde “ Het Succes-bootje ”.

Alles heb je weten om te zetten om er voor ons alsnog een geweldig mooi moment van te maken met de mensen om ons heen die veel voor ons betekenen..
Wat was het mooi, speciaal, intens, knus, een gevoel wat niet te omschrijven is..

Een dag om nooit meer los te laten en nooit meer te vergeten! Jij hebt de ceremonie en ons laten stralen ondanks het geluid van de regen op ons “succes en huwelijks-bootje”

Dikke knuffel!

Liefs Remco en Monique

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl