Herfst bruiloft op de boerderij

Fotografie: Esther van Geenen Fotografie

Een intieme bruiloft, mooie woorden, tranen van geluk en de prachtige herfst als een sausje er overheen gegoten. Anja + Ian trouwden op een boerderij in het buitengebied van Tilburg. Zij vierden de hele dag met een klein intiem gezelschap met 35 van hun dierbaarste vrienden + familie. De dag werd afgesloten aan lange tafels, met een fijne herfstsfeer en bosrijke details.

Recensie bruidspaar:

Kim van Wit + Weddings heeft onze bruiloft prachtig gestyled, helemaal in de herfstsfeer die we zochten. Zonder haar als onze ceremoniemeester was de dag waarschijnlijk niet zo ontspannen geweest als het nu was. Je hebt ons veel goede tips gegeven voor de planning van de dag, waar we zelf niet aan gedacht hadden en hebt ervoor gezorgd dat we alles op tijd geregeld hadden. Je suggestie voor Esther van Geenen Fotografie was ook een schot in de roos. Je bent een fijn persoon om mee te werken, vol energie en goed lettend op onze wensen.

Liefs Ian + Anja

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl