Herfst Wedding op de boerderij

Fotografie: Esther van Geenen Fotografie

Een intieme bruiloft, mooie woorden, tranen van geluk en de prachtige herfst als een sausje er overheen gegoten. Ian & Anja trouwden op een boerderij in het buitengebied van Tilburg. Zij vierden de hele dag met een klein intiem gezelschap met 35 van hun dierbaarste vrienden & familie. De dag werd afgesloten aan lange tafels, met een fijne herfstsfeer en bosrijke details. ( okt. 2015 )

 

Recensie bruidspaar:

Kim van Wit & Weddings heeft onze bruiloft prachtig gestyled, helemaal in de herfstsfeer die we zochten. Zonder haar als onze ceremoniemeester was de dag waarschijnlijk niet zo ontspannen geweest als het nu was. Je hebt ons veel goede tips gegeven voor de planning van de dag, waar we zelf niet aan gedacht hadden en hebt ervoor gezorgd dat we alles op tijd geregeld hadden. Je suggestie voor Esther van Geenen fotografie was ook een schot in de roos. Je bent een fijne persoon om mee te werken, vol energie en goed lettend op onze wensen.

Liefs Ian & Anja

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet