Intiem huwelijk in Den Haag

Fotografie: Bas Driessen Photography

De mooiste dag van Boudewijn & Nicoline was eindelijk daar. Samen hebben we tijdens onze afspraken gesproken over details en de invulling van hun huwelijk. De dag moest vol verrassingen zijn, met veel te gekke details en het draaide overdag om de belangrijkste mensen in hun leven. De bruidegom noemde dat tijdens zijn speech ‘de eredivisie.’ Het werd een lekkere, ontspannen dag,  waar we een ‘touch of blue’ mochten gebruiken als inspiratie voor de styling. ( april 2017 )

Rencensie bruidspaar:

Bruid: Kim heeft mij veel rust gegeven in de aanloop naar en op onze mooie dag! Een super gedetailleerd draaiboek en alle contacten die ze heeft gehad met de leveranciers, maakten dat ik echt heb kunnen genieten tijdens de dag. Ook heeft ze de styling tot in de puntjes verzorgd. Precies onze stijl en het paste helemaal bij onze dag.

Bruidegom: Kim is geweldig!! Ik zag eerlijk gezegd het nut van een professionele ceremoniemeester niet zo. Hoewel aan alles bij trouwen een flink prijskaartje hangt, is het inhuren van Kim de beste beslissing geweest. Ze heeft alles tot in de puntjes verzorgd, aangepast op onze wensen. Zo hebben wij alleen maar genoten, in plaats van ons druk te maken of alles wel goed zou verlopen. Ik kan haar iedereen aanraden!

 

 

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet