Intiem huwelijk in Den Haag

Fotografie: Bas Driessen Photography

De mooiste dag van Nicoline + Boudewijn was eindelijk daar. Samen hebben we tijdens onze afspraken gesproken over details en de invulling van hun huwelijk. De dag moest vol verrassingen zijn, met veel te gekke details en het draaide overdag om de belangrijkste mensen in hun leven. De bruidegom noemde dat tijdens zijn speech ‘de eredivisie.’ Het werd een lekkere, ontspannen dag,  waar we een ’touch of blue’ mochten gebruiken als inspiratie voor de styling.

Recensie bruidspaar:

Bruid: Kim heeft mij veel rust gegeven in de aanloop naar en op onze mooie dag! Een super gedetailleerd draaiboek en alle contacten die ze heeft gehad met de leveranciers, maakten dat ik echt heb kunnen genieten tijdens de dag. Ook heeft ze de styling tot in de puntjes verzorgd. Precies onze stijl en het paste helemaal bij onze dag.

Bruidegom: Kim is geweldig!! Ik zag eerlijk gezegd het nut van een professionele ceremoniemeester niet zo. Hoewel aan alles bij trouwen een flink prijskaartje hangt, is het inhuren van Kim de beste beslissing geweest. Ze heeft alles tot in de puntjes verzorgd, aangepast op onze wensen. Zo hebben wij alleen maar genoten, in plaats van ons druk te maken of alles wel goed zou verlopen. Ik kan haar iedereen aanraden!

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl