Romantiek op Kasteel Wijenburg

Fotografie: Blik en Bloos Fotografie

Leonie + Niels hadden tot in het kleinste detail een op en top romantische bruiloft. Dit was doorgevoerd in elk detail van de dag en de styling op hun prachtige trouwlocatie.
Een intensieve samenwerking van 14 maanden met het bruidspaar en alle leveranciers ging aan deze geweldige dag vooraf. Marielle Bouw van Tintelend trouwen gaf een bijzonder tintje aan de ceremonie in de blauwe salon van Kasteel Wijenburg. Al met al een heerlijke dag, met live muziek, lekker eten en een feestavond met een krakend houten kasteelvloer.

De bruidegom speechte aan het einde van de avond met de woorden…
Het was GOUD! Check ook de video van deze prachtige dag!

Recensie bruidspaar:

Kim staat synoniem voor eerlijk, oprecht, vrolijk, een gouden lach, maakt alles TE gek en bouwt een warme band op! Vanaf het eerste moment dat Kim bij ons aan tafel zat was de klik en het vertrouwen er! Ze helpt denkt mee en neemt het liefst alles uit handen zodat je onbezorgd en met weinig moeite kunt toeleven naar DE dag. Als controle freak vond ik dat in het begin wat lastig, maar ze wist echt het goede te doen en te zeggen waardoor ik helemaal relaxt de dag heb beleefd.
Ze heeft de juiste leveranciers aan ons voorgesteld en een super mooie styling verzorgd.
Het was mooi, ontspannen en een top dag!

Dikke kus lieverd, je bent een topper!!

X Leonie + Niels

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl