Bruiloft in Leiden

Fotografie: Bruidbeeld

Op een heerlijke warme zomerdag trouwden Ellen + Koos op een idyllisch plekje aan het water in Leiden. Als weddingplanner werkte ik die dag samen met de top leveranciers, die deze dag tot een droom maakten. Zij vaarden met hun gasten door de Leidsche grachten en maakten foto’s in Hortus Botanicus. De avond werd ingevuld met een heerlijk diner dansant, waarbij alle voetjes van de vloer gingen. Check ook de video van deze prachtige dag!

Recensie bruidspaar:

Kim heeft onze bruiloft perfect geregeld. We wilden een bepaalde sfeer op onze bruiloft en dit heeft ze prima aangevoeld. Met haar fantastische ideeën heeft ze onze bruiloft tot een mooie, stijlvolle dag gebracht. Ook de samenwerking was erg prettig en op de dag zelf heeft zij alles tot in de puntjes goed geregeld. We kijken nog steeds op deze prachtige dag terug.

Groetjes, Koos + Ellen

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl