Trouwen aan het water in Leiden

Fotografie: Bruidbeeld

Op een heerlijke warme zomerdag trouwden Koos & Ellen op een idyllisch plekje aan het water in Leiden. Als Weddingplanner werkte ik die dag samen met de beste leveranciers, die deze dag tot een droom maakten. Zij vaarden met hun gasten door de Leidsche grachten en maakten foto’s in Hortus Botanicus. De avond werd ingevuld met een heerlijk diner dansant, waarbij alle voetjes van de vloer gingen. ( juni 2016 )

Recensie bruidspaar:

Kim heeft onze bruiloft perfect geregeld. We wilden een bepaalde sfeer op onze bruiloft en dit heeft ze prima aangevoeld. Met haar fantastische ideeën heeft ze onze bruiloft tot een mooie, stijlvolle dag gebracht. Ook de samenwerking was erg prettig en op de dag zelf heeft zij alles tot in de puntjes goed geregeld. We kijken nog steeds op deze prachtige dag terug.

Koos & Ellen

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet