Trouwen in Amsterdam | Artis, Begijnhof en varen op de grachten

Fotografie: Odiza Fotografie | Marscha van Druuten

Op een warme dag in september trouwde dit stralende lieve bruidspaar. De dag begon bij haar thuis, waar zij opgehaald werd met een oldtimer. Met een klein gezelschap vertrokken zij richting Amsterdam. Die dag werkten we op diverse locaties. In de middag verbleven Mathijs & Annieke met hun gezelschap in Artis om vervolgens voor hun walking diner op een mooie open boot te stappen. Aangekomen op het spui liepen zij midden door het centrum van Amsterdam naar hun kerkje aan het begijnhof. Daar trouwden zij met elkaar, met mooie woorden, een lach en een traan.  We sloten die avond af met een groot feest in de koningszaal van Artis met een live band, DJ en een leuke photo-booth. Een prachtige dag in ons mooie Amsterdam. ( sept. 2016 )

Reactie bruidspaar: 

Lieve Kim,

Ontzettend bedankt voor al je hulp, geduld en toewijding! We kijken terug op een prachtige dag en vonden het een eer om je erbij te hebben! Het was geweldig.. Alle goeds!

Liefs uit Amsterdam,

Mathijs & Annieke

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet