Trouwen in Amsterdam | Artis, Begijnhof en varen op de grachten

Fotografie: Odiza Fotografie | Marscha van Druuten

Op een warme dag in september trouwde dit stralende lieve bruidspaar. De dag begon bij haar thuis, waar zij opgehaald werd met een oldtimer. Met een klein gezelschap vertrokken zij richting Amsterdam. Die dag werkten we op diverse locaties. In de middag verbleven Annieke + Mathijs met hun gezelschap in Artis om vervolgens voor hun walking diner op een mooie open boot te stappen. Aangekomen op het spui liepen zij midden door het centrum van Amsterdam naar hun kerkje aan het begijnhof. Daar trouwden zij met elkaar, met mooie woorden, een lach en een traan.  We sloten die avond af met een groot feest in de koningszaal van Artis met een live band, DJ, Live painter, en een gave photo-booth. Een prachtige dag in onze mooie hoofdstad, Amsterdam.

Recensie bruidspaar: 

Lieve Kim,

Ontzettend bedankt voor al je hulp, geduld en toewijding! We kijken terug op een prachtige dag en vonden het een eer om je erbij te hebben! Het was geweldig.. Alle goeds!

Liefs uit Amsterdam,

Mathijs en Annieke

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl