Trouwen in de bossen van Utrecht

Fotografie: TheMotions bruidsfotografie en trouwfilm

Voor dit fijne bruidspaar verzorgden we de styling in een bosrijke omgeving gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Deze dag verbleven we op hun trouwlocatie Recidence Rhenen te Elst. Annika + Lennart wilden vooral veel kleur en zo ontwikkelden we voor hen een Forest Wedding met bonte kleuren. Het geheel van meubilair, dinertafels, bloemen en drukwerk hebben we op elkaar afgestemd. ’s Avonds maakten we het geheel compleet met een gave styling van de feestavond, compleet met Gin Tonic Bar. Check ook de video van deze prachtige dag!

Recensie bruidspaar:

Wij hebben Kim leren kennen als een zeer enthousiaste, gezellige en betrokken styliste. Daarmee is het echt heerlijk om met haar samen te werken, dit gaat bijna als vanzelf en je krijgt er positieve energie van. Daarnaast heeft Kim het vermogen om je ideeën, wensen en eisen uitstekend te vertalen naar de praktijk. Het eindresultaat heeft onze dromen gewoonweg overtroffen!
Heel praktisch: Kim was altijd goed bereikbaar, de communicatie verliep altijd heel open en transparant en afspraken werden altijd nagekomen. Wij zouden Kim zonder twijfel aanbevelen als styliste voor je bruiloft. Over smaak valt te twisten maar wij zijn ervan overtuigd dat Kim jouw smaak weet te vertalen naar je trouwdag.

Liefs Annika + Lennart

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl