Trouwen in het bos op de Utrechtse Heuvelrug

Fotografie: TheMotions bruidsfotografie en trouwfilm

Voor dit fijne bruidspaar verzorgden we de styling in een bosrijke omgeving gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Deze dag verbleven we op hun trouwlocatie Recidence Rhenen te Elst. Lennart & Annika wilden vooral veel kleur en zo ontwikkelden we voor hen een Rustic Forest Wedding met bonte kleuren. Het geheel van meubilair, dinertafels, bloemen en drukwerk hebben we op elkaar afgestemd. ’s Avonds maakten we het geheel compleet met een gave styling van de feestavond, compleet met Gin Tonic Bar. ( sept. 2016 )

Recensie bruidspaar:

Wij hebben Kim leren kennen als een zeer enthousiaste, gezellige en betrokken styliste. Daarmee is het echt heerlijk om met haar samen te werken, dit gaat bijna als vanzelf en je krijgt er positieve energie van. Daarnaast heeft Kim het vermogen om je ideeën, wensen en eisen uitstekend te vertalen naar de praktijk. Het eindresultaat heeft onze dromen gewoonweg overtroffen!
Heel praktisch: Kim was altijd goed bereikbaar, de communicatie verliep altijd heel open en transparant en afspraken werden altijd nagekomen. Wij zouden Kim zonder twijfel aanbevelen als styliste voor je bruiloft. Over smaak valt te twisten maar wij zijn ervan overtuigd dat Kim jouw smaak weet te vertalen naar je trouwdag.

Liefs Annika & Lennart

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet