Bourgondische bruiloft in Brabant

Fotografie: Noortje Dalhuijsen Fotografie

Joost & Sagitta zijn samen vanaf hun studententijd en inmiddels drie schatten van kids verder. Een heerlijke bourgondische bruiloft met veel lekkers en champagne in overvloed. Marielle Bouw, van Tintelend Trouwen vertelde hun bijzondere verhaal die dag. Een absolute must voor het bruidspaar was dat alle gasten konden overnachten op locatie. Dit zorgde ervoor dat het dak er helemaal af ging met een spetterende feest. ( april 2017 )

Recensie bruidspaar:

Lieve Kim,
Wat heb jij ons onwijs goed geholpen met het organiseren van onze bruiloft. No nonsens, eerlijk en oprecht, maar ook zeker open voor onze mening en ideeën. Dat is wie jij bent en waar je voor staat. Je regelt het gewoon en hebt de controle. Fijn voor een druk gezin als die van ons. En die gezonde dosis humor, die gaf alles een extra dimensie. Heerlijk! We hebben genoten.

Dikke kus, Joost & Sagitta

 

 

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet