Bourgondische bruiloft in Brabant

Fotografie: Noortje Dalhuijsen Fotografie

Sagitta + Joost zijn samen vanaf hun studententijd en inmiddels drie schatten van kinderen verder. Een heerlijke bourgondische bruiloft met veel lekkers en champagne in overvloed. Mariëlle Bouw, van Tintelend Trouwen vertelde hun bijzondere verhaal die dag. Een absolute must voor het bruidspaar was dat alle gasten konden overnachten op locatie. Dit zorgde ervoor dat het dak er helemaal af ging met een spetterende feest.

Recensie bruidspaar:

Lieve Kim,
Wat heb jij ons onwijs goed geholpen met het organiseren van onze bruiloft. No nonsens, eerlijk en oprecht, maar ook zeker open voor onze mening en ideeën. Dat is wie jij bent en waar je voor staat. Je regelt het gewoon en hebt de controle. Fijn voor een druk gezin als die van ons. En die gezonde dosis humor, die gaf alles een extra dimensie. Heerlijk! We hebben genoten.

Dikke kus, Sagitta + Joost

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl