De eye-candy bruiloft in Oisterwijk

Fotografie: Patricia fotografeert

“Nathalie + Niels en hun Eye-candy bruiloft!” Zo omschreef de fotografe de sfeer van de dag. Een dik vet compliment voor onze styling!
Dit was de heerlijke zonnige bruiloft van deze leukerds met hun lieve familie en beste vrienden. EN ook met: een Engelse dubbeldekker, neon gekleurde zonnebrillen, 100 flessen champagne en véél taart. Tot slot: geen traditionele openingsdans, maar meezingen met Guus Meeuwis… zonder gêne, uit volle borst!

Recensie bruidspaar:

Kim heeft de styling op onze bruiloft gedaan en wij zijn super tevreden en willen Kim aan iedereen van harte aanbevelen! Alles zag er er helemaal top uit en precies zoals wij het hadden voorgesteld! Daarbij komt dat zij een hele leuke vrouw is en heel fijn om mee samen te werken. Ons advies: ga niet zelf van alles regelen, maar laat het heel fijn uit handen nemen door Kim! Zij zorgt er voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is!

Bedankt Kim!

Liefs Nathalie + Niels

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl