De eye-candy bruiloft in de bossen in Oisterwijk

Fotografie: Patricia fotografeert

“N&N en hun Eye-candy bruiloft!” Zo omschreef de fotografe de sfeer van de dag. Een dik vet compliment voor onze styling!
Dit was de heerlijke zonnige bruiloft van N&N met hun lieve familie en beste vrienden. EN ook met: een Engelse dubbeldekker, neon gekleurde zonnebrillen, 100 flessen champagne en véél taart. Tot slot: geen traditionele openingsdans, maar meezingen met Guus Meeuwis… zonder gêne, uit volle borst! ( juni 2017 )

Recensie bruidspaar:

Kim heeft de styling op onze bruiloft gedaan en wij zijn super tevreden en willen Kim aan iedereen van harte aanbevelen! Alles zag er er helemaal top uit en precies zoals wij het hadden voorgesteld! Daarbij komt dat zij een hele leuke vrouw is en heel fijn om mee samen te werken. Ons advies: ga niet zelf van alles regelen, maar laat het heel fijn uit handen nemen door Kim! Zij zorgt er voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is! Bedankt Kim!

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet