Festival bruiloft in een oud klooster

Fotografie: Noortje Dalhuijsen Fotografie

Dit leuke stel gaf elkaar het Ja-woord in de tuin van een eeuwenoud klooster. Op deze intieme dag creëerden we een lekker festival sfeertje. Met een kids-table,  wedding-signs, een taartentafel, lange gedekte tafels en lampjes in de bomen. De schattigste bruidsmeisjes tekenden samen met papa en mama de trouwakte. Zij sloten deze mooie dag af met vuurkorven, marshmallows en gitaarmuziek tot in de late uurtjes.

Recensie bruidspaar: 

Bruid: Kim heeft de hele organisatie op en om de trouwdag geregeld. Ik kwam haar op een trouwbeurs tegen en we waren eigenlijk helemaal niet op zoek naar een weddingplanner, maar het is zo’n leuke, warme en enthousiaste vrouw dat ik gelijk overtuigd was.
Mijn aanstaande moest ik toen nog overtuigen, maar tijdens het kennismakingsmoment was hij ook vrijwel direct om. Kim heeft er voor gezorgd dat onze dag er precies zo uitzag zoals in mijn beste dromen. Ik heb me geen moment zorgen hoeven te maken, want ik wist dat Kim het zou regelen. Ze heeft dit dan ook dubbel en dwars waargemaakt!

Bruidegom: Kim is een ontzettende flapuit, in de meest positieve zin!
Iedere keer dat we haar gedurende de voorbereiding spraken was het weer gezellig (en duurden de gesprekken veel langer dan gepland). We wilden een ontspannen en relaxte bruiloft en dat is het helemaal geworden. Op de momenten dat we ons toch even zorgen maakten stelde ze ons snel gerust. Kim heeft voor ons een toplocatie uitgekozen die precies paste in ons plaatje. Ze heeft de styling geweldig geregeld en als ceremoniemeester heeft ze ervoor gezorgd dat de dag vlekkeloos verliep.

Wij kijken terug op een van de mooiste dagen uit ons leven en daar heeft Kim een grote rol in gespeeld. Zonder haar zouden we nooit zo ontspannen richting de grote dag zijn gegaan en hadden we nooit zo bewust kunnen genieten van de mooie momenten op de dag zelf. Ook van onze gasten kregen we niets dan leuke reacties op een mooie dag. Wij raden Kim dan ook van harte aan!

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl