After Wedding Loveshoot in de Duinen

Fotografie: Bas Driessen Photography

Op een regenachtige dag in oktober stond de loveshoot van Laura & Michel op de planning. Op een prachtige idyllische plek in de Loonse & Drunense Duinen. Heel graag wilden zij samen nog 1 keer in het klein, de dag herbeleven. Ondanks het slechte weer, hebben Bas van Bas Driessen Photography en ik er een toffe shoot van weten te maken. Een fijne samenwerking, doordat we  elkaar versterken en enthousiasmeren. Weggezakt in het zand, af en toe een zonnetje, een bruidegom met een nat pak en een bruid die stond te klappertanden… Maar… het leverde fantastische foto’s op. ( okt. 2017 )

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet