Magie| Droombruiloft bij Klooster Bethlehem

Fotografie: Alexandra Vonk

Een pareltje waar we trots op zijn als team! Soms heb je er geen woorden voor… Wat een prachtige bruiloft was dit, met alles erop en eraan. Met echte vrienden, echte liefde, echte tranen ( ook bij mij ) en echt geluk. Laura + Danny speechten recht uit het hart tijdens de ceremonie en de tranen vloeiden rijkelijk. Van emotie, van geluk en van het lachen. De brides + grooms werden in mooie jurken en pakken gestoken en aan ieder detail hebben we aandacht besteed. Een cadeau om deze fantastische dag te mogen organiseren. Check ook de video van deze prachtige dag!

Recensie bruidspaar: 

Wat hadden we zonder enthousiaste Kim moeten beginnen. Zij heeft alles tot in de puntjes geregeld. En het was GEWELDIG van A tot Z!! Ze ontneemt zoveel stress en spanning. Dat kunnen we iedereen aanraden! Ze is een topper! Geen woorden voor!!!!

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl