Magische droombruiloft bij Klooster Bethlehem

Fotografie: Alexandra Vonk

Een pareltje waar we trots op zijn als team! Soms heb je er geen woorden voor… Wat een prachtige bruiloft was dit, met alles erop en eraan. Met echte vrienden, echte liefde, echte tranen ( ook bij mij ) en echt geluk. Danny & Laura speechten recht uit het hart tijdens de ceremonie en de tranen vloeiden rijkelijk. Van emotie, van geluk en van het lachen. De brides & grooms werden in mooie jurken en pakken gestoken en aan ieder detail hebben we aandacht besteed. Een cadeau om deze fantastische dag te mogen organiseren. ( Juni 2017 )

Recensie bruidspaar: 

Wat hadden we zonder enthousiaste Kim moeten beginnen. Zij heeft alles tot in de puntjes geregeld. En het was GEWELDIG van A tot Z!! Ze ontneemt zoveel stress en spanning. Dat kunnen we iedereen aanraden! Ze is een topper! Geen woorden voor!!!!

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet