Weekend Wedding op Terschelling

Fotografie: Bas Driessen Photography

Wat was dit een heerlijk weekend! De bruiloft van C + W op een gigantisch schip, zeesleepboot de Holland! Samen met mijn crew mocht ik een heel weekend op dit mooie eiland vertoeven. Een geweldige eerste ervaring op ” Skylge “, zoals de Friezen het noemen. Een feel-good wedding met de heerlijke frisse wind, nuchtere, stoere bemanning, lekkere kokkels en tot slot de schitterende plaatjes op de Waddenzee. Het leverde ons een publicatie op in BRUID + BRUIDEGOM MAGAZINE!

Recensie bruidspaar:

Op de Weddingbeurs in Utrecht heb ik (als bruid in spe) Kim ontmoet.

Wat een tof mens!
Na een vrijblijvende afspraak waar Kim alles met enthousiasme en volledige transparantie toelichtte hebben we haar ingehuurd als ceremoniemeester.
Naarmate de datum vorderde en wij zelf met de organisatie en keuzes toch zaten te stoeien hebben we gevraagd of Kim ons toch niet met álles kon helpen.. Geen probleem!

We zijn ontzettend blij met de keuze voor Wit + Weddings. Wij hebben een fantastische dag gehad, onze familie en vrienden hebben een fantastische dag gehad en alle leveranciers hebben hier, met zorg van Kim aan bijgedragen, en volgens mij ook een fantastische dag gehad!

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl