Weekend bruiloft op Terschelling

Fotografie: Bas Driessen Photography

Wat was dit een heerlijk weekend! De bruiloft van C&W op een gigantisch schip, zeesleepboot de Holland! Samen met mijn crew mocht ik een heel weekend op dit mooie eiland vertoeven. Een geweldige eerste ervaring op ” Skylge “, zoals de Friezen het noemen. Een feel-good wedding met de heerlijke frisse wind, nuchtere, stoere bemanning, lekkere kokkels en tot slot de schitterende plaatjes op de Waddenzee. ( mei 2017 )

Recensie bruidspaar:

Op de Weddingbeurs in Utrecht heb ik (als bruid in spe) Kim ontmoet. Wat een tof mens!
Na een vrijblijvende afspraak waar Kim alles met enthousiasme en volledige transparantie toelichtte hebben we haar ingehuurd als ceremoniemeester.
Naarmate de datum vorderde en wij zelf met de organisatie en keuzes toch zaten te stoeien hebben we gevraagd of Kim ons toch niet met álles kon helpen.. Geen probleem!

We zijn ontzettend blij met de keuze voor Wit & Weddings. Wij hebben een fantastische dag gehad, onze familie en vrienden hebben een fantastische dag gehad en alle leveranciers hebben hier, met zorg van Kim aan bijgedragen, en volgens mij ook een fantastische dag gehad!

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet