Circus bruiloft in de tuin

Fotografie: Marijke Krekels Fotografie

Dit is natuurlijk overtreffende trap GAAF! Als we eens een keer helemaal iets anders mogen doen. Dit lieve bruidspaar wilden heel duidelijk hun eigen stempel op de dag drukken. Niets standaards of de dingen die je vaker voorbij ziet komen op Pinterest. Een themafeest zonder dat het suf wordt. We dompelden hun trouwdag in volledig in het thema circus! Inclusief een échte circustent, felle kleuren, champagnebus en hun eigen foodtruckplein met allerlei lekkers. In samenwerking met Fatboy konden we alles een extra touch geven met gave lounge plekjes. ( mei 2018 )

Recensie bruidspaar:

Via een wederzijdse vriendin hoorden we over Kim en haar wedding planner kunsten. Nadat we contact met haar zochten, klikte het door haar overlopende enthousiasme en passie voor haar vak meteen.

We kozen voor de full package om onszelf zoveel mogelijk te ontzorgen in aanloop naar – en op onze trouwdag zelf. Maar Kim bleek zoveel meer dan alleen het ontzorgen te bieden. Wat dan allemaal?
– haar drive om ons als bruidspaar een onbezorgde dag te bezorgen is ongekend en aanstekelijk fijn
– ze liet veel ruimte voor onze eigen ideeën en wensen en ging daar vervolgens net zo gemotiveerd mee aan de slag
– de styling! Deze was zonder meer SUBLIEM en is absoluut een van haar grote krachten! Onze gasten raakten er niet over uitgepraat hoe alles tot in de puntjes was bedacht, verzorgd en op elkaar afgestemd. Denk aan snoezige goodiebags voor de vier bruidskindjes, de enorm gevulde candy table die gretig aftrek vond en de ontzettend veel leuke hoekjes / details / verrassinkjes over het terrein verspreid waardoor mensen een echt ‘festival – gevoel’ kregen.

Mede door haar fantastische inzet werd onze trouwdag alles wat we gehoopt hadden en nog zoveel meer.. Kim, super mega bedankt voor alles!!! Wij hebben INTENS genoten!

 
 Terug

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet