Als echt iedereen mag genieten

Fotografie: Blik en Bloos Fotografie

Al bijna hun halve leven deelden ze met elkaar voordat ze elkaar het Ja-woord gaven. Voor hen was het belangrijkste dat íedereen van hun bijzondere trouwdag kon genieten. C + P wilden niemand de zware taak van ceremoniemeester geven. Zij boekten Wit + Weddings als weddingplanner, ceremoniemeester en om de styling die dag te laten regelen. 3 x gelukt vinden wij. Met knuffels van de mama’s, papa, zus, beste vriendinnen en dit lieve bruidspaar sloten wij deze mooie dag af.

Recensie bruidspaar:

Kim is meer dan geweldig! Zij heeft onze dag tot in de puntjes verzorgd!! Ze neemt je zorgen weg en maakt er van het begin tot het einde een onvergetelijke herinnering van. Onze dag was nog mooier dan wij hadden kunnen bedenken!! Kim, bedankt!

Liefs C + P

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl