Trouwfeest mèt confetti-kanon in Den Haag

Fotografie: Beeldbroeders

Op een mooie dag trouwden dit hippe bruidspaar in hartje centrum Den Haag. Nadat zij foto’s hadden gemaakt op het binnenhof werden zij, samen met hun gasten ontvangen bij restaurant South of Houston. Zij trouwden, dineerden en feestten hier met hun beste vrienden en familie! Als ceremoniemeester zorgde ik ervoor dat alles die dag vlekkeloos verliep. Een ontspannen, leuk bruidspaar en een locatie die het goed vond om een confetti-kanon af te schieten als start van het feest! 🙂 Ik vond het een top-dag.

Recensie bruidspaar: 

Mijn man en ik liepen op de trouwbeurs in Rotterdam. Wij kwamen toen Kim van Wit + Weddings tegen. Een beetje lachend vertelde wij dat ons plan was om in mei 2018 te gaan trouwen (wat dus nog een poos ging duren..) Toch heeft Kim een indruk op ons gemaakt, want wij hebben 2,5 jaar na onze ontmoeting besloten om een samenwerking aan te gaan met Wit + Weddings.
Wij zijn erg blij dat wij voor Wit + Weddings hebben gekozen, wat een heerlijke, zorgeloze dag hebben wij gehad! De Brabantse nuchterheid en gezelligheid van Kim sprak ons erg aan, hierdoor voelde alle afspraken en gesprekken niet stijf en zakelijk, maar juist ontspannen en gezellig. Kim was erg meedenkend en gaf ons het gevoel dat wij ons nergens zorgen over hoefde te maken. Als wij ergens mee zaten gaf Kim ons altijd wel een reden om dit niet te hoeven doen.
Wij raden iedereen aan om voor Wit + Weddings te kiezen. Kim heeft erg veel verstand van dit vak. Wij hebben gekozen voor het ceremoniemeester pakket, omdat wij het zelf leuk vonden om afspraken met leveranciers te doen. Kim, bedankt! 

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl