Lekker lang tafelen | Zomer bruiloft

Fotografie: Bas Driessen Photography

Dit leuke bruidspaar wilden heel graag álles buiten doen. Dikke mazzel hadden we op deze zonovergoten dag. De Italiaanse bruiloft die zij voor ogen hadden is het ook geworden. De ceremonie werd geleid door de liefste Eva Schuurman. Heerlijk buiten, met een landelijk sfeertje. Ook aten zij met de belangrijkste mensen om heen heen buiten aan lange tafels. Aan mooi gedekte tafels met lampjes in de bomen. Een dag met een goudgeel zonnig randje.

Recensie bruidspaar:

In een woord: “WAUW!!” Dankzij de creativiteit en het organisatietalent van Kim hebben we 3 juni een geweldige dag gehad.

Kim is een vrolijk, warm en lief persoon. Bij het eerste gesprek hadden we het idee dat we Kim al jaren kennen. In het begin voelde het wat onwennig om alles uit handen te geven, maar na een tijdje voelde dat heerlijk. Het heeft ons zoveel rust gegeven en een hoop zenuwen weggenomen, zowel in de voorbereidingen als op onze trouwdag zelf. Kim loodst je door de dag heen, waardoor je als bruidspaar alleen maar hoeft te genieten en je nergens druk om hoeft te maken. Door de kennis en het netwerk dat Kim heeft, hebben we dingen gedaan waar we zelf nooit opgekomen waren. Alle details die Kim verzorgt heeft, heeft onze dag mooier gemaakt dan we ooit konden dromen!

Liefs Bastiaan + Wendy

Terug

Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl