BLOG | Bruiloftsplanning

YES! Je bent ten huwelijk gevraagd! En nu dan? De bruiloft planning!

Het daadwerkelijke plannen van de bruiloft. Je hebt binnen 24 uur na het aanzoek al gegoogeld naar leuke locaties, toffe fotografen en komt er misschien al snel achter.. Het is zoeken naar een speld in een hooiberg.

Wat is een goede fotograaf? En is dat dan ook een leuk persoon die ik de hele dag op onze bruiloft erbij wil hebben? Is ie niet te duur? Hoeveel uur moet ik een fotograaf inhuren? Maakt ie wel spontane foto’s of alleen de gelikte Instagram foto’s die je voorbij ziet komen? Tal van vragen die ik als weddingplanner voor je kan beantwoorden.

Bij het plannen van jullie bruiloft is het belangrijk om een daadwerkelijke planning te maken. Welke zaken moeten geregeld zijn, op welk moment. De locatie is nr. 1 op je lijstje. Als dat geregeld is en je dus ook de trouwdatum hebt vastgelegd, kan je verder met de bruiloftsplanning.

Je weet gewoon niet waar je moet beginnen met het bruiloft plannen.
Dus heb je graag de controle, maar geen zin om gestrest rond te dwalen in ‘trouwland’ met rode vlekken in je nek, dan is mijn beste tip: huur dan professional in. 

Ik kan jullie als weddingplanner écht ontzorgen in de voorbereidingen en op de dag zelf. De bruiloftsplanning is een vak apart en niet voor iedereen die een leuk feestje kan organiseren weggelegd.

Eigenlijk heb ik aan de 2 belangrijkste ingrediënten voor het realiseren van een prachtige dag genoeg. 1. De fijne KLIK en 2. het vertrouwen van mijn bruidsparen. Dus, let’s meet! 😉

LIEFS, Kim


Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl