BLOG | De doe-het-zelf styling van je bruiloft

Hoe tof! Je gaat trouwen en hebt 1000 ideeën voor de aankleding van je bruiloft.

Er zijn gelukkig allemaal handige tools om de styling van jullie bruiloft fantastisch te maken. Je kunt je Pinterest pagina vullen met super slanke chicks in bruidsjurken, bloemen, prieeltjes, witte klapstoelen, leuke details, en dingen die je zelf in elkaar kunt knutselen.

Daarnaast kun je op Google zoeken naar bedankjes, tasjes, strikjes, enveloppendozen en ringdoosjes. Dus hé, jij bent in control en dus ga je alles zelf regelen!  

Op de dag zelf, als jij met je haar in de krullers zit, ga je al je vriendinnen vragen om het exact zó klaar te zetten, zoals JIJ het wilt hebben.

Ik leg de nadruk op JIJ.

De bridezilla die je niet wilde worden, daar vertoon je toch ineens opvallend veel kenmerken van. En de aanstaande bruidegom is het gezeur over de kleur van de bloemen en welk ringdoosje gaan we kiezen, ook wel zat.

Je snapt, dit gaat natuurlijk niks worden.

Je hebt nou eenmaal geen zeeën van tijd om alles uit te zoeken en misschien ontbreekt het hier en daar aan creativiteit. Daarnaast, hoe ga je dat doen op de trouwdag zelf?  Je kunt moeilijk vriendinnen de hele dag met decoraties en bloemen laten sjouwen.

En tot slot, de belangrijkste vraag is; ziet het er dan zo uit zoals je het op talloze foto’s hebt gezien, of is het een beetje een slappe, nét-niet-helemaal-gelukt-versie hiervan?

Hoe lekker is het als je de bruiloft styling uit handen geeft aan iemand met ervaring en die exact dat plaatje in je hoofd gaat realiseren.

Dus mijn advies is duidelijk… ga niet zelf lopen knutselen, maar huur een stylist in voor je bruiloft. Bij Wit + Weddings hou je zelf de controle, maar kan je het op jullie trouwdag volledig loslaten. Doe het goed. Of doe het niet. Amen. 😊

 

LIEFS, Kim


Contact

Kim de Wit - van der Heijden
Hogenakker 2d
5071 LG  Udenhout

T  06 337 986 45
M: kim@witenweddings.nl