Weddingplanner

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Op jullie dag moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn, zodat het voor jullie en de gasten een fantastische beleving wordt.

Nadat ik een duidelijk beeld heb van jullie wensen, zorg ik dat jullie zonder stress kunnen genieten van zowel de voorbereidingen als de trouwdag. Met een professionele kijk maak ik een stylingplan, een gedetailleerde planning en een draaiboek.

Als Weddingplanner bezoekt Wit & Weddings samen met jullie de locaties, maken we de beste  keuzes en ben ik tevens de contactpersoon voor alle leveranciers. Ook zal ik de onderhandelingen voor mijn rekening nemen zodat jullie overal de beste prijs krijgen.

Uiteraard ben ik als Weddingplanner tevens jullie ceremoniemeester. Ik ben van begin tot eind op jullie trouwdag aanwezig, om alles in goede banen te leiden.

Wit & Weddings garandeert:

  • Een unieke bruiloft
  • Op en top styling
  • Hoogste kwaliteit, beste prijs
  • Onbezorgd genieten
  • Overtroffen verwachtingen

Wit & Weddings werkt samen met de beste leveranciers en locaties die bij jullie budget passen. Als Weddingplanner regel ik dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Wit & Weddings zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. Een zorgeloze dag waarbij met behulp van een gedetailleerd draaiboek de planning wordt bewaakt.

Wit & Weddings zorgt voor een fantastische styling op locatie. Nadat ik in kaart heb wat bij jullie past, maak ik een uitgebreid stylingplan naar jullie wensen en budget.

Photo-Credits:

www.laatuverrassen.nl – www.jasmijnbrusse.nl

www.blikenbloos.nl – www.esthervangeenen.com

www.bruidbeeld.nl – www.marliesdekkerfotografie.com

www.photos4ever.nl – www.lutherfotografie.nl – www.themotions.nl

Video-Credits:

www.bruidbeeld.nl – www.themotions.nl – www.janpersoon.com

www.debruiloftfilmen.nl – www.ingebouw.nl

Web Design: Aceview Internet